21 thoughts on “Dirka

 1. faca5

  In kdo je zmagovalec? 🙂

  P.S. Oddaja je že posneta. 🙂

  Reply
 2. sabina

  nisem uspela videt prve oddaje,a je vsaj pol toliko zanimiva kot bar?

  Reply
 3. katka

  Meni prva oddaja Dirke ni bilo glih kaj zanimiva, upam da bo v prihodnje boljše. 😉

  Reply
 4. Lex Luthor

  Sori, ampak meni se zdi Dirka boljša od Bara. Problem je le v tem, da se počasneje razvija, ker je oddaja samo enkrat na teden, kot Sanjska ženska.

  Zdaj sem v bistvu zaštekal zakaj se gre – bistvo je bitka med spoloma, torej, kateri spol je močnejši, dirkanje pa je bolj rdeča nit in na koncu bo dirkanje odločilo ultimativnega zmagovalca.

  Po drugi strani pa je začetek drugega Bara precej dolgočasen in neobetaven. Kandidati so zelo prisiljeni in nenaravni, na trenutke precej vulgarni in kar tekmujejo kdo se bo bolj lizal z nekom in to že v tretji oddaji. Reality my ass!

  Reply
 5. tina

  dirka mi je ful zakon. še tako naprej s tako oddajo!
  dirkači so ful dobri

  Reply
 6. tina

  kaku je kej tekmovat u živo. kje ste to snemal?
  dirka se mi zdi velik boljša od bara!!

  Reply
 7. tina

  kje ste snemal vso oddajo?
  dirka se mi zdi boljša od bara, velik boljša 100krat boljša

  Reply
 8. DIRKA JAKA

  Tina…
  Dirkat je ZAKON!
  Toyota je res lepo pripravljena in ravno prav močna za razgibano progo v Logatcu, kjer (še vedno) snemamo dirkaški del oddaje. Občutki, ko se polno opremljen (kombinezon, rokavice, čelada) vsedeš v dirkalnik in čakaš na štart, so nepopisni. Med samo vožnjo se sprošča ogromno adrenalina, srce razbija, sline zmanjka 🙂 potrebno je bit maksimalno skoncentriran in natančen, če želiš izpeljati kar najhitreje. Ob koncu preizkušenj smo vsi čisto mokri (beri prepoteni). Posebne zahvale gredo B.Kuzmiču in A.Jerebu, ki sta iz nas, skozi najrazličnejša predavanja in vaje takorekoč iz nule naredila še kar hitre dirkače. Vsi smo ZELO napredovali v samem obladovanju avtomobila in posledično v sami hitrosti.
  Primerjava DIRKA! – BAR se mi zdi nesmiselna, saj sta koncepta oddaj precej različna, žal mi je le to, da DIRKA! ne traja kakšne pol ure dlje, saj se ob vikendih, ko smo skupaj, dogaja precej zanimivega.
  Vabljeni torej vsi v Logatec – dirkališče Blagomix, na ogled dirkanja vživo, vsako nedeljo okrog 15 ure!
  … pa lep pozdrav!

  Reply
 9. misica

  dirka mi je kul.vsi so super pa čeprav so punse enkrat malo potregala.mejte se fajn še naprej.vaša oboževalka misica”!!!

  Reply
 10. miškaaa

  faca5 zmagovalec še itaq ni znan ker se odaja snema vsak vikend torej za vsak teden posebaj ne pozabi….to ni bar kjer je vse podkupljeno…upam da zmaga tanja !!!!

  Reply
 11. miškaaa

  odaja se snema vsak vikend v logatcu!!!za tiste ko ne vete:D

  Reply
 12. mitja lepi si:D

  mitja go go go…vse je v zraku:D…daj pokaži kaj znaš…ker tvoje znanje ne dosega drugim niti do kolen…go go go….gasssssssssss p.s – fuuul si lepi:D

  Reply
 13. JERCHY

  OJLA!FULL BI RADA VIDLA,DA BI BLA DIRKA ŠE KDAJ TAKOJ SE PRIJAVIM….BY

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *