Dirka se je začela

By | 09/06/2006

Prva oddaja reničnostnega šova je za nami. V dobre pol ure se glede na dejstvo, da je potrebno narediti selekcijo med 32 kandidati in jih izločiti 20, ne da narediti veliko na dramatičnosti. Morda se tudi zaradi tega Dirka danes ni zdela ravno prepričjiva. Sicer pa bomo kaj več že lahko povedali naslednjo sredo, ko se bo začelo zares.

Voditelja? Odličen Dani Bavec. Pozna se da ima kilometrino. Maja Rejec – simpatična a malce medla. Kandidati? Ob nekaj sekundni medijski pozornosti, ki jo bili deležni, je še prezgodaj za podajanje kakršnegakoli mnenja. Ena izmed deklet, ki se niso uvrstia v naslednjo oddajo je izjavila, da bo pogrešala dekleta, saj jih ne bo mogla več gledati kako se preoblačijo, kako izgledajo v spodnjem perilu, kako se tuširajo, pogrešala pa bi naj tudi njihove joške. Zanimivo 🙂

Še nekaj… Na uradni spletni strani oddaje Dirka (http://www.dunlop.si/dirka/) je rubrika Pravila še vedno prazna. Tekmovalci tekmujejo, gledalci pa sploh ne vedo kakšna pravila igre so postavljena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *