Serum za rast trepalnic DermaluxeLash

By | 07/10/2017

Večina žensk ni zadovoljnih s svojim videzom. Večina žensk, nima dolgih, gostih trepalnic. In vsakodnevno nanašanje make upa vpliva na gostoto in rast trepalnic.  Zakaj bi zapravljale denar za umetne trepalnice in goro make upa, če pa obstaja serum za rast trepalnic, ki poudari vašo naravno lepoto. Naravne trepalnice se da najlažje zgosti z uporabo serumov za rast trepalnic. Kajti serumi vsebujejo izključno naravne snovi. Za podaljšanje trepalnic vam priporočam nakup seruma za rast trepalnic DermaluxeLash.

Lahko si pa pripravimo tudi domač serum za rast trepalnic. Potrebujemo samo mandljevo olje in rucinisovo olje. Mešamo ju v enakem razmerju. Najbolje je, da domač serum za rast trepalnic nanesemo na trepalnice zvečer, zjutraj pa ga izperemo. Kajti tako dosežemo najbolj optimalno rast trepalnic. Lahko pa prav tako namesto mandljevega olja uporabimo olivno ali orehovo olje. Kajti ta dva olja poskrbita, da trepalnice v prihodnje več ne bodo izpadale v tolikšni meri kot do sedaj.

Večina uporabnic je ob redni uporabi seruma za rast trepalnic opazila razliko po enem mesecu. Natančno so se držale navodil in na podlagi tega dosegle želeno gostoto in rast ter temnejšo barvo trepalnic.

Serum za rast trepalnic je tudi rešitev za tiste bolnice, ki imajo probleme s ščitnico. Kajti pri določenih obolelih s ščitnico, izpade vsa dlaka, lasje, tudi obrvi in trepalnice. In zaradi občutka manjvrednosti, zapostavljenosti, lahko s serumov za rast trepalnic rešimo vsaj ta problem. Serum za rast trepalnic deluje tudi pri moških. Tudi moški so tisti, ki si želijo burnejše trepalnice, sploh tisti, ki so izpostavljeni, so novinarji, pevci, igralci. In nič ni narobe s tem, če si moški želi ugajati, biti všeč, pa za to ne potrebuje nekakšnega bogastva, ker lahko pomanjkljivosti  uredi s pomočjo seruma za rast trepalnic.

Živimo v dobi mode, dobi ekstremov. Zato se je potrebno prilagajati. Kajti ljudje nismo tečni, čudni, nestrpni, ampak smo si med sabo drugačni. In naj velja rek, živi in pusti živeti. Zato pa vso srečo serumu za trepalnice na tržišču.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *