Allstarke so cenovno ugodne in kakovostne

By | 07/09/2017

Legendarne All Star superge so tako prepoznavne, da jih preprosto ne morete zamenjati z drugimi čevlji, pa tudi spregledate jih težko, če jih na ulici nosi kdo izmed mimoidočih. Kako to, da je njihova podoba postala tako prepoznavna? Vseh zaslug za to gotovo ne moremo pripisati zgolj dizajnu. Allstarke so se širši javnosti najprej prikupile z drugimi odlikami, zaradi katerih še danes sodijo med najbolj priljubljene čevlje na svetu. Le kdo ne obožuje čevljev, ki so čudovito oblikovani, hkrati pa tudi kakovostni in cenovno ugodni?

Prav kakovost All Star superg gre še posebej izpostaviti. O tej sicer ni nobenega dvoma, pravzaprav je postala vzdržljivost teh čevljev tako legendarna, da so stare zguljene allstarke pogosto še bolj cenjene kot povsem novi pari! Podplat iz trde gume bo brez težav preživel nešteto kilometrov, kakovostno platno pa bo kos raznoraznim izzivom, ki jih prinaša vsakodnevna uporaba čevljev v vseh mogočih okoljih. Allstarke se težko raztrgajo, le redko v njih nastajajo luknje, tudi obraba po dolgih letih uporabe ni razlog za skrb. Do neke mere je to posledica uporabe kakovostnih materialov, veliko zaslug pa ima posrečen dizajn, ki ne pušča veliko šibkih točk za tovrstne težave.

Ob vseh pohvalah, ki jih slišimo na račun allstark, bi si morda mislili, da morajo biti ti čevlji gotovo precej dragi. Temu pa seveda ni tako, saj so All Star superge tako priljubljene med drugim tudi zato, ker so tako dostopne. V primerjavi z drugimi čevlji njihova cena ni prav nič posebnega, upoštevajoč mnoge prednosti teh modelov pa je strošek skorajda zanemarljiv. Še posebej zato, ker se pogosto najde tudi kakšna Converse All Star akcija, ki začetni finančni vložek še zniža! Allstarke s tem postanejo izjemno ugodna obutev – če niso najcenejše, so gotovo na dolgi rok najbolj vredne svojega denarja. V udobju in kakovosti boste namreč uživali dolga leta, ne da bi bilo treba čevlje zaradi obrabe kar naprej menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *