Predelava na plin Plineks

By | 01/22/2016

predelava na plin plineksCene goriva v Sloveniji so vsak teden višje. Po novem lahko pričakujemo še dodaten davek na gorivo. Ni važno ali po naših cestah vozite bencinarja ali dizla. Vam je že poznana predelava na plin? Ni potrebno, da se še naprej vozite na dražja goriva. Obiščite spletno stran predelava na plin Plineks.

Kakšen nadobuden ljubiteljski mehanik verjame, da je predelava na plin enostavna. Poskusil bi jo opraviti kar sam doma. S tem pa izgubi garancijo na svoje vozilo. S pravilno predelavo in upoštevanjem vseh pravil pa bo vaš avto po vseh standardih in varen. Nima vsak servis strokovnjakov, ki jim ni tuja predelava na plin. Zato se pozanimajte in izberite preverjen servis. Strokovno opravljena predelava na plin je varna in zanesljiva. Pri amaterskih posegih pa nikoli ne veste, ali bo avto deloval pravilno ali ne. Hitro lahko pride do cukanja vozila.

Bi radi avto predelali, da bi prihranili? Morda bi radi, da je motor tišji? Kaj pa podaljšanje življenjske dobe motorja? Bi radi manj onesnaževali okolje? Vse to vam omogoči predelava na plin.

Tako za bencinske kot za dizelske motorje je predelava na plin pametna in varčna izbira. Začetni vložek se nam hitro povrne z manjšo porabo na dolge proge in nižjo ceno plina. Ta pa je danes dosegljiv že vsepovsod po Sloveniji. Vaš avto bo čistejši. Pa tudi vozil vas bo dlje časa in dlje. Z tem posegom boste precej podaljšali življenjsko dobo motorja in katalizatorja. Predelava na plin je tako dobra naložba v prihodnost vašega vozila.

Ni potrebno da na servis pridete z vrečo denarja. Vaša predelava na plin je lahko plačana na več obrokov. Plačevali boste tudi manjša povračila za uporabo cest. V nekaterih deželah pa je že sedaj cenejša tudi registracija avta. Prihranki pri gorivu pa se vam bodo po vseh deželah poznali takoj. Da o zmanjšanju onesnaževanja narave z trdimi delci sploh ne govorimo.

One thought on “Predelava na plin Plineks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *