Modne frizure

By | 03/27/2013

Si želite modne frizure pa ne veste kaj izbrati? Kaj se bo podalo vašemu obrazu? Bi si radi podaljšali lase? Ali mogoče popolnoma skrajšali? Kakšno odločitev sprejeti? Frizerski saloni po Sloveniji, vsaj večina, zaposlujejo frizerje, ki so priučeni tudi za svetovanje glede frizur. Povejo nam, katera katera ideja je primerna za nas in katero bi bilo bolje opustiti.

Včasih pa imamo vendarle željo, da bi navdih za naslednji modni korak našli sami. Vsesplošni internet nam tudi za to ponuja rešitev. Pod frazo VIRTUALNI FRIZER najdemo programe s katerimi si lahko pomagamo pri izbiri frizur, barvi las, včasih dobimo tudi navdih za ličenje.

Kako začeti? Lase spnemo v čop. Bistvo vsega je, da lase umaknemo iz obraza, kar nam kasneje pripomore k preizkušanju različnih frizur. Naslednji korak je, da se poslikamo in našo sliko naložimo na računalnik in pozneje seveda v sam program. S tem se prične delo, kar nam olajša sam program saj nas vodi po točkah.

Vsekakor je izbira frizure za nekatere težka odločitev, zato si jo moramo olajšati kolikor se le da. Pa veliko sreče.  Vas zanimajo modne smernice?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *