Hervis Maribor

By | 06/23/2013

Šport ali rekreativno ukvarjanje z njim lahko temeljito pripomorejo k boljšemu počutju in pa tudi k daljši življenjski dobi. Nekateri strokovnjaki priporočajo, naj migamo kolikor dolgo lahko. Na zraku še toliko bolje, kot v zaprtih prostorih. Od gorništva, do potapljanja, plavanja, dvoranskih športov, hoje, teka in še in še imamo na voljo dejavnosti, s katerimi se lahko ukvarjamo. Saj veste, če je telo zdravo se tudi duh okrepi, to pa je v teh stresnih časih še kako pomembno.

Hervis Maribor nam nudi bogato izbiro oblačil, obutve in skoraj vseh pripomočkov za šport. Prijazni in strokovno usposobljeni prodajalci bodo zagotovo našli ustrezno izbiro za nas. Skoraj vedno imajo tudi nekaj izdelkov v akciji.

Znane blagovne znamke, ki nam jih ponujajo, nas bodo gotovo prepričale. Poleg tega pa so te znamke, tudi dobršno jamstvo za kvaliteto, da o modi in všečnih modelih niti ne govorimo. Prodajalne Hervis, najdemo tako rekoč po vsej Slovenija in Hervis Maribor je le ena izmed njih. Bogato založene in v trendu, so več kot vabilo za obisk, ne glede na letni čas in naša leta. Zmigajmo se torej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *