Točilo za med, radialno 9 satno

By | 06/26/2013

Za vse tiste, ki bi si pri svojem čebelarjenju radi olajšali delo bo zagotovo prava izbira če se odločite za nakup točila za med, ki lahko toči 9 satnikov s pomočjo reduktorskega motorja 80 W / 230 V in varnostnega stikala, ki ustavi delovanje motorja v kolikor odpremo pokrov iz prosojnega akrilnega stekla.

V proizvodnji podjetja Logar Trade d.o.o. sledijo napredni tehnologiji zaradi katere so izdelali brez notranjih robov varjeno dno soda, na najnižji točki je privarjena nerjaveča odtočna pipa za odtekanje medu iz točila, še dodatno pa odtekanje omogoča dno nagnjeno proti izpustu. Točijo se lahko satniki do višine 18 cm in dolžine zgornje letvice 48 cm. Dodatno lahko dokupite mreže s čimer radialni koš spremenite v tangentialni koš za točenje treh velikih satnikov do 30 cm višine. Z montažo gumi podlog na noge lahko ublažite drsenje točila, če kupite še vakumsko mešalo lahko točilo uporabljate tudi za mešanje sladkorne raztopine.

Oglejte si ponudbo točil Logar na povezavi http://www.honigschleudern.eu/ ( spletna stran je navoljo v nemškem jeziku ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *