Kmetija slavnih

Kmetija slavnih je prvi resničnostni šov v Sloveniji v katerem bodo nastopile slavne osebe. Toda kdo od omenjenih nastopajočih je res slaven?

 • Goran Breščanski (član skupine Sausages, ki je poznana le redkim in ki nikoli ni bila deležne večje medijske pozornosti)
 • La Toya (porno igralka, ki je pred letom dni posnela prvi pornič v slovenski produkciji)
 • Maja Prašnikar (članica propadle in precej razglašene Popstars skupine Unique)
 • Artur Štern (doktor bioloških znanosti, magister medicinskih ved, doktor veterine, samooklicani predsedniški kandidat, poet )
 • Fredi Miler (pevec, ki se mu je smejala cela Slovenija, ko je prepeval Vedno si sanjala njega)
 • Suzana Jakšič (udeleženka Big Brotherja, ki se je slekla za Playboy)
 • Marijan Novina (glasbenik)
 • Salome (“diva”, ki je zamenjala penis z vagino)
 • Miki Bubulj (stand up komik)
 • Alenka Sivka (novinarka, seksologinja)
 • Maja Malnar (manekenka, pevka)
 • Danijel Popovič (pevec)

56 thoughts on “Kmetija slavnih

 1. 007

  samo en komentar: KRAVA NIMA KOPIT PAČ PA PARKLJE, dejte prebrat malo kako knjigo anatomije (priporočam Popeskotov anatomski atlas)

  Reply
 2. davorin

  jaz bi dal na kmetijo politike posebej jerovšeka ker mu kmetija odkar je povohal politiko doma propada

  Reply
 3. tedi

  mislim da bo ta reality show nekaj najslabsega na pop tv saj se nekateri slavni obnasajo kot da obstajajo samo oni na svetu

  Reply
 4. mersim

  am a je kdo opazil da artur malcek pretirava z tem da naokrog hodi cisto nag…ce bi imel malo v glavi tega ne bi pocel, TEDI se strinjam z tabo ta show je nekaj najslabsega za pop tv se posebej pa ko dajo kmete, ki zivijo v mestu pa hocejo igrat kmeta kot je artur nazalost

  Reply
 5. matina

  ja res je dost kr neki ampak je tud smesn k res cis nc ne znajo hh

  Reply
 6. tedi

  zanima me kdo od teh tekmovalcev je zares slaven ,saj razen suzane,salome in fredija drugi slavnim ne pridejo se do kolen saj so to ljudje ki mislijo da so slavni in mislim da jih je lahko sram ko cela slovenija vidi kako ne znajo storiti ene stvari

  Reply
 7. REBEKA JANEŽIČ

  GLEJTE UN ARTUR JE GLAVA DRUŽINE IN ON JE SKUZ Z LA TOYO . LEŽITA IN POLJUBLJATA SE AMPAK DA NEBOSTE MISLNI DA SM FOUŠ. NISEM SAM POVEM IN ARTUR IN LA TOYA SKOREJ NČ NE DELATA.DRUGI SE PA TRUDJO DA NE OMENIM FREDITA.ARTUR SE VAŽI.SUZANA IMA ZDRAVSTVENE TEŽAVE IN ONA SAMO KUHA IN LENARI.DANES JE DVOBOJ MED SUZANO IN SALOME BOMO VIDL TKERA BO ZMAGALA.PREDVIDEVAM DA BO SALOME KER SUZAA ŽELI DOMOV.

  Reply
 8. Pingback: La toya, kmetija slavnih in kmetija prepričljivo na prvem mestu –Google Insights | UPORABNA STRAN

 9. Srecko

  Mene pa moti, kako na kmetije moški, ki je imel nekaj lepotnih operacij, tekmuje kot ženska. Pa baje je v igri 50.000 €. Kjer so inšpektorji za igre na srečo?

  Reply
 10. irena

  Samo dogajanje na kmetiji je ena drama; včerajšnja oddaja, kjer so imeli besedo komentatorji: Goran, ga. Angelca… pa je živa tragedija. Vsi so se spotikali (vključno z Anjo) ob Arturjevo vodenje, nihče od njih pa tudi pomislil ni, da bi preden napade pojem “totalne anarhije” pomislil, kaj to sploh je. Mislim, da je imel Artur prav, ko je dejal: kdor naj dela naj dela, kdor ne pa ne – na kmetiji gre namreč za eno primarno zadevo in to je golo preživetje. Vsak tekmovalec se zaveda, da če ne bo dela, tudi ne bo jela… – in to je že samo po sebi najhujša prisila. Gospa Angelca pa je včeraj tako vztrajala, kako bi jih moral Artur zjutraj nasilo prebujati in terat – takšne in podobne prisilne ukrepe današnja družba z vso močjo zavrača, vsi se prav dobro zavedamo, da prisila vzbuja samo odpor. Voditeljici Anji bi jaz definitivno predlagala, da preden se začne posmehovat pojmu “totalna anarhija” sploh razišče, kaj to pomeni.

  Reply
 11. teo

  kmetija je zakon!samo malo se preveč afnajo ene osebe

  Reply
 12. milan

  Pa kje ste našli take bedake, razen fredija milera so vsi za na gnoj.Zanima kje je “doktoriral Artur”im iz česa.Za kozlat da jim za take bedarije še tedensko plačujete-FUJ!

  Reply
 13. little bich

  la toya naj boljsa artur tut fuul ma ba je sladkega

  Reply
 14. vesna

  Ta resničnostni šov KMETIJA SLAVNIH se mi zdi zlo vredu. Najboljša člana družine na kmetiji slavnih se mi zdita FREDI MILER in pa MARJAN NOVINA. CARJA sta. Kar se tiče pa LA TOYE pa Arturja, bom pa takole povedala: to sploh ni nobeno obnašanje. To je; po domač povedano: PODN OD PODNA. Res ne vem zakaj spušate take sploh na kmetijo

  Reply
 15. tinck

  salome je najbolj fuknjena baba oz. half-baba,vsi ostali so pa ql…salome bi tudi lahko znala biti tiho,ne pa da kokodaka kar tja v tri dni…pa še nič pametnega ne pove…nikoli!!
  marjan upam,res upam da jo boš tožil in da bo prodala svojo “muco”,z katero pa si ne želi nihče bližnjega srečanja
  salome sucks!!!

  Reply
 16. kaja

  mislim ta artur ni normalen.če bi blo po pravilih kmetija da nesme vstopati v sobo od glave dužine pol jo pa še porivati po sobi pa izvajati nasilje bi moral artur iti ven.ampak verjetno nebo šel ker ima privilegije.tko ta srčno upam da ga bodo vrgli ven iz kmetije ker si ne zasluži biti not.iz prejšne kmetije sta tud dva letela vn zaradi nasilja,mislim da je artur tuki naredu večje nasilje nad salome kokr pa špela pa davor iz prejšne kmetije.vržite ha ven

  Reply
 17. kaja

  pa še neki.kako lahko nag skače okrog da take dela sej tud otroci radi to gledajo.nima nobene kulture ,obnašanja pa še manj.vržite ga vennn

  Reply
 18. maja

  najboljši je GORAN!!!!!! IN NAJ BOLJ LUŠTEN NA KMETIJI

  Reply
 19. edi

  Pozdravljeni!

  Gledal sem le začetek 1. oddaje in sem imel takoj vsega “poln kufer”! Žalostno je, da ne znamo ponuditi, nam gledalcem, kakšen res humoristični šov, ne pa takšno brezvezno oddajo, s takimi grdimi izrazi, da te mine. Delate reklamo tistim “slavnim Slovencem”, ki to sploh niso. Ker ne bi rad užalil nikogar, ga ne bom tudi navedel. Saj že skoraj vsak ve koga mislim. Če je nekdo s svojim nastopom všeč vesoljni Sloveniji in če se skoraj vsi iz njega delajo norca, nekaj ni v redu, to verjetno ni kvaliteta. Kdaj bomo Slovenci dojeli, da ni vsak za mikrofon in da našo glasbo, kakor tudi ostale nastopajoče poslušajo tujci, ki se lahko ob takšnem izvajanju lahko držijo za ušesa. To niso nikakršni ambasadorji slovenske glasbe in ostalih področij. Če upa eden od njih, kateri se ima za umetnika, iti na nemško TV oddajo Supertalent, da ga oceni komisija z Dietrom Bohlenom in da pride v drugi krog, vsaka mu čast. Takšne stroge komisije bi morali imeti tudi v Sloveniji, da bi izločili tiste, ki si neupravičeno služijo denar na račun našega nepoznavanja glasbe in drugih področij umetnosti. Vsakdo v Sloveniji je že lahko zvezda, kaj bodo rekli pa tisti, ki so res dobri pevski talenti, ki so se šolali in ki jim ta slabi jemljejo ugled in denar. Res je, da je to moje mnenje, katerega lahko seveda povem, kaj pa je res, pa naj presodi vsak sam. Že dolgo nismo videli kakšne domače dobre humoristične oddaja na naši TV. Moje mnenje je, da so ljudje bolj navajeni na kakšne norije na odru, kot pa na kvaliteto. Žalostno!!!

  Reply
 20. la toya

  tudi jas sem lezbika hehe ja se ne hec pa zgini pezdet

  Reply
 21. gaja

  kako ste družina dolgo se nismo vsrečali oz. slišali upam da se kdaj dobimo na kakšni pijači. zelo vas pogrešam gaja. lep pozadrav moja sestra klavdija in jaz seveda gaja

  Reply
 22. gaja

  zelo ste vsi dobri ampak najboljši mi je marjan!!!???’ luškan tudi…….
  klavdija in gaja

  Reply
 23. urša

  šit!!!! kaki glumci…la toya še penzionistka bi bolši pornič posnela… haloooo

  Reply
 24. tedi

  mislim ,da je ta kmetija nekaj najslabsega na pop tv ,saj so se osebe ki mislijo da so slavni pokazali v pravi luci ,saj se je izkazalo da ti ljudje v zivljenju ne delajo nic ,razen salome in fredija ki vesta kaj pomeni delati ,mislim da je imel gospodar prav ,ko jih je nadrl saj si ne zasluzijo niti enega cekina vec

  Reply
 25. marija

  KDO NA TEJ KMETIJI JE SLAVEN?EDINA KAO SLAVNA JE VODITELJICA ANJA.ANJO CENIM IN ME PRESENEČA ,DA JE SPREJELA VODENJE TAKO BEDNE ODDAJE.

  Reply
 26. natasa

  salome ti si carica postena ki govori samo resnico

  Reply
 27. anica

  Takšna oddaja je odraz naše družbe-sramota,da si POP tv to dovoli.

  Poštenosti pa ni, sicer bi oddajo Artur po vseh pravilih,ki so bila povedana že na začetku “šova”,MORAL ZAPUSTITI !!!!!!!!!!!!

  IN ZAKAJ JE NI? Se ve-denar.

  Reply
 28. Maaiiaa

  hehe
  fredii miler..rules
  marjan novina….rules
  SAŁOME…rules…
  druugii :(:(:(:(:(::(.o..o.o:O:O:O::O:O:O:O

  Reply
 29. laura

  kmetija slavnih je kr nek………………………….

  Reply
 30. prevarko

  Sramota da niste te svinjarije predčasno prekinili. Sramota za pop tv, da si kaj takega dovolite. Izgubili ste veliko vaših zvestih gledalcev.
  Še enkrat SRAMOTA!!!!!!!!!!

  Reply
 31. jana

  maja malnar je bola najboljša in zame najlebša 🙂

  Reply
 32. Jože kveder

  Sem zelo deloven imam rad da je v hisi red

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *