Gole fotografije Ines Juranovič

By | 10/09/2010

Kot smo že pisali, je Ines Juranovič pred leti posnela več serij erotičnih kot tudi pornografskih fotografij. Nekaj fotografij štajerske lepotice si lahko ogledate na naslovu http://www.sexters.com/gallery-513-amanda/beauty-teen15.html. Pri fotografiranju bi naj sodeloval slovesnkifotograf Gregor Hvastja.

Preberite več o Ines Juranovič:

Me prav zanima kaj Ines skriva v predalnikih, ki jih ima v spalnici. Se najde v njih tudi kakšen erotični pripomoček? Glede na Inesino živahnost bi rekel, da brez vibratorja ne more shajati. Verjetno si tu pa tam popestri posteljne aktivnosti tudi s kakšnimi analnimi kroglicami. Seveda brez lubrikanta in sex spodnjega perila ne more. Le kateri sex shop obiskuje Ines?

14 thoughts on “Gole fotografije Ines Juranovič

 1. damir

  živa svinja me zanima kako bi gledala na to če bi tako delala njena hčerka sram te naj booo

  Reply
 2. gizmo

  Zdravo, lepo in polnokrvno dekle, svobodnih nazorov, neobremenjeno, meni je všeč. V bigbrotherju se je pokazala kot edina prištevna, pravo nasrotje tiste druge šizofrenične blondine, ki rabi psihijatra. In ki baje ne sexa. Ines tu nima problemov in je carica. Tisti, ki je ja napisu, da je kurva, si ga verjetno …. na roke, ko gleda njene fotke. Ines, ti si zakon.

  Reply
 3. BBKing

  Gizmo se strinjam s tabo! Pač se ne obremenjuje z raznoraznimi “pritiski”

  Reply
 4. Skrita oseba

  Tista oseba, ki je pisala da je Ines carica in vse naj naj potem je ta oseba ista … Tista oseba v tem primeru Ines, ki počne takšne stvari nima vse pošlihtano po glavi. Kako se kaj počuti njena mama…. 🙁

  Reply
 5. big dickxD

  Se strinjam z vsem povedanim v PODPORO Ines!
  šjore ki jo blatite ji zavidate sexy postavo!!!
  tipi ki jo blatite ste pa pedri!!!
  ines ke d’best 4 ever!!!

  Reply
 6. bb

  Ines ti si carica tudi jaz te bi nate…. ker si ful dobra pička zakon. Vsi ostali ki pa jo blatite vsak ima mamo očeta pa kaj je pač v javnost prišel tale pornič nič takega

  Reply
 7. varnostnik

  bravo ines samo tak naprej ,ne oziraj se na nore komentarje lp

  Reply
 8. Lukarius

  Ines je največja carica,fukal bi jo v ritko mmmmmm…

  Reply
 9. dule

  prava asica pač nasedla enem bumarju drugače pa je ok punca-sexy dobre slike video tud čisto normalen ni kaj..vsi ki pa dajete komentarje kot so {kurba,prasica …}poglejte knjigo bontona.vsak dela kar mu paše pa zaprite že enkrat te hinavske gobčke!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *