Bar je dobil novega člana

By | 11/06/2006

inesDanes jutraj se je zgodilo tisto o čeme se je že nekaj dni govorilo – v Bar je prišla rezerva. Ines je od danes naprej enakopravna članica Bara. Njen edini privilegij, ki ga bo imela ta teden je ta, da v sredo ne bo deležna plusov in minusov. Kdo je pravzaprav Ines? Ne boste verjeli, 26-letna Ines je Tinina sestra dvojčica.

3 thoughts on “Bar je dobil novega člana

 1. Nika

  Men se zdi to fulll cool saj je bila tina moja favoritinja prej ko sta bila na vročem stolu grega in tina sta bila oba moja favorita ,pa mi je bilo vseeno kdo gre ven malo bol sem navijala , da bi Tina ostala notri saj je po karakterju in po duši najboljša. Ko je šla ven je priteklo kar nekaj solzic iz moje strani na Žika in Jerneja pa sem še bolj jezna in mi greta zelo naživse. Tina bila si full fajna in se mi ne zdi pravično da si šla domov, Ines ti pa se mi tud zdiš full dobra pa neki ne oziri se na Žiga pa jerrija saj vedno je tako da tudi beseda lahko ubije človeka.rada vas mam fuul raz nekaterih pa za Klemena mi je full žal pa se mi ne zdi niti najmanj ferrr.

  Hvala za sprejem mojega komentarja in upam da boste le malo upoštevali moje želje!

  Nika O. 12 let

  Reply
 2. tina

  jst sm pa navijala za gapija pa je izpadu!:( bedddd zdej mi je pa naj naj grega pa ines tko da………INES CARKA SI! USTAN TAKA K SI!!!!!!!!:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *