Davčno svetovanje

By | 05/15/2013

Dan danes davke srečujemo že na vsakem koraku, eni kot fizične osebe pri dohodninskih napovedih, spet drugi kot pravne osebe pri svojem poslovanju. In prav zaradi pojavljanja vedno novih davkov smo ljudje začutili potrebo po davčnem svetovanju.  Davčni svetovalec preuči denarno stanje, izračuna davčno stopnjo in se trudi najti zakonito pot za znižanje obdavčitve. Pri davčnem svetovanju nam zapletene zakone o davkih razložijo na preprost način in tako pomagajo najti rešitev problema ki ga imamo.

V kolikor torej potrebujete davčno svetovanje (http://www.konto.si/davcno-svetovanje/) glede davka na dodano vrednost,  imate dohodke iz dejavnosti, dohodke od obresti posojil, prejemate najemnine, imate kapitalski dobiček in vas skrbi njihova obdavčitev, je vsekakor smoterno razmisliti o davčnem svetovanju. Obiščite spletno stran Konto.

Pred obiskom davčnega svetovalca pa se priporoča, da pri društvu davčnih svetovalcev preverite seznam davčnih svetovalcev, kajti zaradi pomanjkanja zakonske ureditve se v Sloveniji z davčnim svetovanjem lahko ukvarja vsakdo ne glede prakso, znanje in na vrsto izobrazbe. Torej preverite in se prepričajte komu boste odprli vrata v davčne zadeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *