Stanovalci Big Brother 2

Resničnostni šov Big Brother bo tokrat potekal 92 dni. Udeleženci so bili ob vstopu v hišo šokirani, saj jih je namesto luksuzno opremeljenga stanovanja pričakala baraka z desetimi posteljami in opremo, ki je spominjala na kakšno taborišče iz II. svetovne vojne. V kuhinji imajo stanovalci le manjši kuhalnik in najnujnejši kuhinjski pribor. Umivalnik s tekočo, a zgolj ledeno mrzlo vodo je postavljen na manjšem dvorišču, kjer se nagaja tudi stranišče. 13 tekmovalcev, ki se poteguje za glabno nagrado v vrednosti 92.000 EUR ima v spalnici na razpolago zgolj 10 postelj.

20 thoughts on “Stanovalci Big Brother 2

 1. marko

  kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllllllllllll

  Reply
 2. mancy

  men je fullllll dobr…bul k lansk let!!!!sam una damjana k je toooooooooook razvajnaa:@

  Reply
 3. nekdo

  ma staromodno hišo imajo . sam se bojo tko al tko naselili vanjo hmalu ! . Čene . pa nina osenar . legenda ! . xD

  Reply
 4. koala

  ma kr neki brez veze saj sebastjan bi su lahk vn

  Reply
 5. ancc

  ElTyeb —-> RULZZ .. ×333333 … pa Sara iie Tud Zakon … Tjaša —> SUX -.-

  Reply
 6. Danger

  Jest pa navijam za Markota. Tanajbol da on dobi dnar pa zmaga ker vem da nau dnarja vrgu stran za traparije. Zihr si bo kupu stanvane

  Reply
 7. špelika

  hehe….grda hiša….sam ka pa luksos….sandi i love you

  Reply
 8. [.AnIy.]

  Ola!
  Am…men je use čist O.K. sam ma Sebastjan mal preveč boune.To nalogo k jo majo zdej mislim ,da še dokaj dobro opravlja,a to pomoje dela le zato da bi ostali GOSPODARJI.Am…ko so bili podložniki mu je blo useeno za usee.Am…drugač pa mislim da bodo nasledni teden gospodarji zopet EITyeb,Jeanine,Sara,Sandi in Marcelo.Am…mislim pa da si naibl zaslužita zmabo EITyeb in Jeanine.Uglaunem to je moje mnenju,drgač pa mi je letošni BB ful ql.No sam ni sam zto ker je taka hiše itd.ampak zto ker so ful ql stanovalci.Moram pa priznat da kadar se kdo krega kr prestavim na drug program,ker mi ni ql gledat kak se nekdo krega,kr zaradi nečera.Če pa bi že blo kaii res tak narobe bi pa itq ukrepu Big Brother[usaii tak se mi zdi če je Bb vredi pa pošte].No to je za dans use pa om še keii pisala.

  Reply
 9. david

  alo ko te gledam si seksi bejba upam do boš zelo dolgo noter.

  Reply
 10. malika

  no… pač big brother je d-best, sam mi je ble kmetija boljša.moja favorita za zmago sta ElTyab al pa mateja, al pa marcelo.hvala bogu da je šol seba vn…preveč filozofira.no sedaj sta ko je šla tjaša vn, nova golobčka jeanin in marcelo.upam da bosta srečan.neki se je tudi pletlo med sandijem in tjašo.škoda da tjaša je šla ven.no sedaj sta pač na vrsti jeanin in marcelo.sam bedn se mi zdi, da je janin pustila fanta pred celo slovenijo. ni fer.no sara: sara je pač sara, mislim da je mal lubusumna, a na postovanju z marcelom bo, ž nekot. naske: naske je dobr za musko.naske svaka čast.SANDI: naj te ne bo sram…kr zdrki si ga.JEANIN: no zdaj se je ž vklopla v družbo…kr tk naprej..MARCELO: dj kr privošita si…naj vau ne bo sram…kamere ne vidijo vsega…eltyab: mislim č mateja noče, pač noče, ne moreš jo prisilitz da bo pred kamerami gola…mateja: svaka čast…malo komande morš met tut ti…saša: dj drži se…pa le tko naprejž…vsi tisti ki pa ste ž zuna, sm pa prav vesela da ste zuna, ker ste sam gužvo in nerazpoložljivost kazali notri v hiši…drugim svaka čast…ElTyab-TI SI ZMAGOVALEC IN MY FAVORIT.

  Reply
 11. soraja

  No, pa smo končno dočakali situacijo, ki jo BB ves čas zelo taktično in priktrito vzpodbuja. Sedaj je povsem jasno, da potrebuje “zvezde” in to naj bi bila El Tyeb in Mateja. BB se je odločil, da bo o tem paru pokazal samo pozitivne komentarje, enako je ravnal tudi v sporu Tjaša vs Dejan. Dejana so skoraj pribili na križ zaradi fizičnega nasilja, nihče pa ni niti z besedico omenjal psihično nasilje, ki sta ga sposobni sestri iz Malečnika. Mnogokrat veliko bolj boli psiihično nasilje kot fizično in oni dve sta mojstrici v tem. To kar je počela Tjaša je skrajno podlo, nemoralno in pokvarjeno, predvsem pa je punca popolnoma nedorasla divjakinja, ki ni za v družbo. Prav tako je BB favoriziral zmedenega in nesamozavestnega Sebastjana, ki je psihično maltretiral Damjano in ji grozil, pa ni bilo nobene reakcije. To lahko pomeni samo eno: BB si želi “zvezdo” predstave in temu je dovoljeno vse, vedno ga prikazujejo v najboljši luči, vse kikse poskušajo olepšati. Jeanine pa je bila obsojena tisti trenutek, ko se je vselila Mateja, saj v hiši potrebujejo neko izjemo in to naj bi bila Mateja in El Tyeb. Po oddaji Trenja, kjer so opljuvali BB do konca, se je koncept kar precej spremenil in naenkrat je BB postal zelo moralističem. Očitno se televizijci preveč bojijo tistih nekaj moralistov in pobožnežev, ki ob takoh oddajah zardevajo od sramu in ogorčenja. Torej Jeanine ven, BB predstavlja zelo kreposten par kot sta mateja in EL Tyeb.

  Za nameček, pa je komentatorka še slavna Tina iz lanskega BB. Ja, pa bi vsaj našli neko pametno osebo, ki zna tudi kaj povedat, ne pa ravno Tino, ki lani ni ravno blestela. Njen IQ pa sploh ni potrebno komentirati. Tiste njene pametne izjave “Veš, ko si notri, vse drugače zgleda”, pa dajte lepo vas prosim, vsaj napišite ji komentarje, menda jih bo sposobna prebrati, sama očitno ni sposobna spacati skupaj celega stavka.

  Le koga misli BB še farbat s takimi potezami, lepo vas prosim! Kar kupujte kartice in še naprej glasujte, polnite jim žepe, zakaj bi bili nategnjeni samo enkrat če ste lahko večkrat.

  Snovalcem oddaje pa samo tole: BB je sprostitvena oddaja, nekateri pravijo program za rajo, ga je pa bilo luštno nekaj časa gledat. Luštno je bilo do takrat, ko smo še mislili, da sledimo dejanskemu dogajanju in si sami ustvarjamo mnenje. Šli pa ste predaleč, manipulacije enostavno ne morete več prikriti, zato ADIJO, PA-PA, GOTOVO, na daljincu so tudi drugi gumbi. Premislite pa malo, morda se vam naslednje leto zgodi isto kot hrvaškemu BB. S takim načinom gotovo.

  Reply
 12. fvf

  Meni so vsi ok,motijo me pa rasistični komentarji na forumu.

  Reply
 13. [.AnIy.]

  Uuu…zdeii bo kriza…vem več k pouu slovenije navija za ElTyba pa Matejo…sam jst vem kaii se bo nardiloo…Hišo Bb bo mogla zapustit Mateja…z njo domu bo šouu pa tudi ElTyeb…kar je že takrat pouwedo k je bla Mateja 1. nominirala.Če bo pa mogu ElTyb zapustit pa dvomim da bo šla mateja z njim

  Reply
 14. špela

  big brader je zakon najboljsi je naske najslapsi pa nejc

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *