Big Brother – pravila

 • Vsak teden mora vsak tekmovalec predlagati dva sostanovalca, ki se mu zdita primerna za izločitev. Svojo odločitev in razloge zanjo mora vsak utemeljiti Big Brotherju v spovednici.
 • Ko bodo nominacije znane, bodo lahko gledalci resničnostnega šova Big Brother z SMS glasovanjem odločili o tem kateri izmed nominiranih tekmovalcev se bo moral izseliti iz hiše Big Brother!
 • Gledalci sobotne oddaje, ki bo potekala v živo, bodo svojo odločitev, kdo se mora izseliti, sporočili prek telefonskega glasovanja.
 • Tekmovalci nimajo nobenega stika z zunanjim svetom. V hiši ne sme biti ničesar, razen najosnovnejših stvari in stanovalci nimajo nobenega stika z zunanjim svetom. Nič interneta, nič televizije, nič časopisov. Samo 12 neznanih ljudi pod 24-urnim nadzorom kamer.

11 thoughts on “Big Brother – pravila

 1. tina

  zakon komi čakam da bo pa gadaj se bo spoloh zaćel zakon zakon zakon to to to to to

  Reply
 2. tinch

  prijavis se…da gres na stran od kanala a….pa mas tam prijavnico

  Reply
 3. ena

  joj ja tobig brother je zakoon.sm ga gledala že na hrvaškem in morm rečt da je bb zakooon.100xbulši od bara…verjemte mi!

  Reply
 4. maja

  čawčaw…..a lohk poweste ali imajo savno. Pa ali se bojo ukvarjali s športom? A se bodo srečevali z ekipo in oz. Nino Osenar? Ali bodo morali spati moški in ženske posebej ali jih boste razporedili Vi? Ali je res da je v hiši vse omejeno(voda,hrana,pijača…) in koliko je omejitev ter zakaj? Pa povejte Mihi iz Celja da mu je nos zrastu do Amerike(243). Velik za 21 let, ni kej. Le kje je pobral knižico…mogoče je moja..haha…mejte se…odpište prosim pa objavite prosim mogoče celo v oddaji…saj tisto

  Reply
 5. NEZNANKA

  NAAAAAJBOOOOOLJŠIIIII JEEEEE BIIIIIIG BROOOOOTHEEEEEER”””””!!!!!”””””

  Reply
 6. ANCY

  BIG BROTHER FUL CARSKI BOLŠ KO BAR AL PA KA DRUZGA NAJBOLŠA MI JE TINA TINČI ZMAGI!!!!!!!!NAJBLOL BEDAST PA MI JE MIH MIHA ZGUBBBBBBBBBBBB!!!!

  Reply
 7. 77uuu

  big brother mi je ffffffuuuuuuuuulllllllll kkkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuulllllllllllll zato sem si kupla kartico mega:)

  Reply
 8. Manca

  joooooj kak komentar “big brother mi je ffffffuuuuuuuuulllllllll kkkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuulllllllllllll zato sem si kupla kartico mega:) ”
  verjetno kaksna boga tajnica iz PRO PLUS ki je je placana od procenta prodanih kartic… podn

  Reply
 9. ww

  naj zmaga andrej zmagi komi čakam da je sobota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 10. cavi

  konč bo spet big brother!!!!komi čakam na dons zvečer!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *