GABER ŽGAVC

Bar manager.

29 thoughts on “GABER ŽGAVC

 1. mira

  gaber mi je ful všeč ker je enakopraven z vsemi tekmovalci in nikogar ne povišuje v nekaj višjega. Le tako naprej se že veselim gledanja bara

  Reply
 2. Lex Luthor

  Siderx, kdo si, da tako pljuvaš po ljudeh? Če trdiš, da je bednik, potem to utemelji. Če bi bil res tak bednik, potem ga ne bi najeli. Konec koncev so na Popu po mojem kar profiji. Še največji bednik si ti.

  Reply
 3. angelca

  Gaber je en bednik, ki se je v mladosti igral z napačnimi igračami in je bil očitno zlorabljan. Lahko bi bil malo manj aroganten pokroviteljski. Saj vsi vemo, da njegovo delo zahteva resnega človeka na mestu, ne pa enega arogantnega tipa. Pa če misli, da je bar tolk potegnil zaradi njega pol se je krepko zmotil. Namesto, da bi fantom in dekletom pokazal in jim očitneje nakazal, kako bi bilo mogoče bolje itd. kajti to je njegovo delo, tip pa namesto tega igra enega zafustriranega, prepotentnega tipa. Za povrhu je pa še grd.

  lp Angelca

  Reply
 4. Nina

  Gaber je tle, da služi denar, da nadzoruje zadevo, da tera une otročičke. Valda bo “tečen”. 😉

  Reply
 5. bernarda

  meni se zdi tale gabr ful prifliknjen. en gorenjski kmet, ki ne zna uporabljati niti dvojine. zakompleksan tip, ki tezi vsem okoli sebe.

  Reply
 6. vseved

  Gospod Gaber kaže, da ni sposoben dela menedžerja, ravno tako to leti na POP TV. POP TV še ni dal javne ovadbe pristojnim organom. Javno se kaže naklep grožnje do umora, vendar do njega še ni prišlo. V kolikor POP TV ne bo reagiral na grožnje, ki jih njihov barovec izraža se zna zgodit, da bo prišlo do velikih problemov širšega pomena. Zna se zgoditi, da bo BAR prekinjen. To ni več reality ampak kazanje verbalnega nasilja, ki imam motiv umor. Vsak reality show ima tveganja. Tveganje ni katastrofa po definiciji, tveganje začne postajati katastrofa, ko začnejo biti ogrožena človeška življenja. Organizator mora poskrbeti za varnost življenj nastopajočih.

  Reply
 7. Tico_XxX

  Strinjam se z vsemi k trdite d je Gaber bednik. Res je gleda sm za sebe za druge barovce pa sploh ne poskrbi morjo vse sami nrdit ne da bi jim kei pomagu.

  Reply
 8. NINA

  POP TV KO BOTE PA NASLEDNIČ REAL ŠOV SNEMALI PA MENE POIŠČITE,KR BOTE 100% MEL DOBIČEK IZVANREDNI CMOOOOK

  Reply
 9. Jonas

  Gaber je idiot, ker se obnasa kot da ljudje hodijo njega gledat ne pa barovce. Tolk dnara k oni zasluzijo on se ni videl potem pa se obnasa kot direktor, ki ti daje placo!!!

  Reply
 10. limonca

  ma hallo dei nei gre en probat it u ta poklic pa nei vidi če je tko lahk k vi pravste…..pol pa bote vi bedniki izpadli…ni treba govort o nečem kr niste prepričani pa kr niste še probali…..gabi car

  Reply
 11. Gaber

  Limonca,hvala!Ko gres v trgovino ,je treba kruh placati z denarjem ,ki si ga zasluzis z delom.Vsi ostali pa upam, da vam mame cim prej ukinejo zepnine potem boste pa koncno dojeli zakaj se gre.Hvala

  Reply
 12. loool

  gaber re ni fer do ostalih…misli da mu nihče ne seže niti do kolen..pa vi sploh veste kolko prometa nardijo barovci…preveč…in on to lepo pospravlja v svoj žep..če pa je že kaj narobe..pa kazen..res ni fer!!!gaber malo pamet v glavo prosim lepo

  Reply
 13. sly-koroška

  gaber je najbolj dolgocajtn fris v baru !!!!

  Reply
 14. sly-koroška

  GABER TI SI NAJBOLJ DOLGOCAJTN FRIS V BARU VSE ZAJEBEŠ !!!!

  Reply
 15. ani

  zadnje čase sem veliko slišala o naši resničnostni oddaji Bar, zato sem si nekaj-krat ogledala oddajo tudi sama. In kaj sem ugotovila?

  Da je ves šou samo prikrivanje ene VELIKE resnice, ki je večina gledalcev ne vidi ali pa se ne zaveda. In ta resnica se skriva v številkah. Ne verjamete, pa poglejmo:

  (da ne bo pomote, zneski so približno preračunani iz javno znanih podatkov)

  1. Promet v lokalu:

  včasih sem mislil, da so lastniki lokalov (ali pa managerji) zadovoljni, da imajo promet, da je lokal obiskan vsak dan in da ljudje radi zahajajo v lokal, pa so me Gaber & Co. naučili nekaj popolnoma novega. Stranki moraš izvlečt ves denar, ki ga ima in to brez kakršnekoli hvaležnosti in obžalovanja. Največji uspeh (za Gabra & Co., saj barovci nimajo nič od tega) pa je, ko stranka plača pijačo, ki je ne misli popiti in jo pusti še v zaprti embalaži ter nedotaknjeno v lokalu. Torej slogan Gabra & Co.: Danes si bil oderuški, jutri moraš biti še bolj.

  ŠTEVILKA: na teden: 10.000.000 SIT

  2. Izbira kandidata za naloge:

  tukaj nisem zasledil podatkov, ampak na podlagi priljubljenosti oddaje in naivnosti gledalcev, ocenjujem, da je št. glasov med 5.000 in 10.000.

  ŠTEVILKA: na teden 1.000.000 – 2.000.000 SIT

  3. Glasovanje:

  kot veste, se številke glasov gibljejo nad 30.000 na eno glasovanje, en SMS pa zaračunajo po 200 SIT (da ne bo pomote, nekaj gre v žep tudi mobilnim operaterjem).

  ŠTEVILKA: na teden 6.000.000 – 7.000.000 SIT

  4. Oglaševanje med oddajo:

  ta številka je najbolj neznana, zato sem naredil hipotetičen
  izračun: cena oglasa med oddajo 2.000 SIT/sekundo, in štirje oglasni bloki po 2 minuti – 480 sekund. Če sem mogoče pretiraval, zmanjšajte znesek za tretjino ali pa celo polovico, in še vedno je zavidanja vreden.

  ŠTEVILKA: na oddajo 960.000 SIT, torej 6.000.000 SIT na teden.

  5. Spremljanje dogajanja v stanovanju v živo preko interneta:

  Ko sem od prijatelja izvedel, kaj se dogaja na tem področju, so mi vsi jagenjčki obmolknili. Ponoči je dogajanje v stanovanju v živo spremljalo 180.000 gledalcev (kar pomeni, da je registriranih vsaj 200.000 – 250.000 gledalcev). Vendar to še ni vse. Da lahko na ta način spremljaš dogajanje preko spleta, moraš plačati 2.399 SIT za neomejen dostop. In seveda so vestni gledalci plačali ta znesek (kdo bo pa plačeval 299 SIT za 3 dni). Tudi tukaj lahko prepolovite cifro in bo še vedno grozljiva.

  ŠTEVILKA: 500.000.000 SIT

  6. V izračun nisem upošteval vseh reklamnih artiklov, ki jih prodajajo na to temo.

  In, kot obljubljeno… ŠTEVILKE, ŠTEVILKE, ŠTEVILKE:

  ________________________________________________

  ————————————————————————————

  11 tednov x 26.000.000 SIT = 286.000.000 SIT

  + 500.000.000 SIT

  SKUPAJ (zaokroženo): 800.000.000 SIT

  ————————————————————————————

  In še nekaj o številkah:

  Sem slišal, da so za četrtkov “event” dobili za promocijo 25.000 SIT.
  Pričakovan (zahtevan) promet pa je bil 2.200.00 SIT. Še dobro, da znajo Gaber & Co. z denarjem, da ga ne trošijo za nepotrebne stvari in ga ostane več za njihove žepe.

  In zmagovalec dobi…. 12.000.000 SIT. Kot kaže, bo to “samo” 1% ali manj od celotnega porabljenega denarja gledalcev.

  Za primerjavo (ene izmed dražjih stvari, ki jih nabavlja naša država za nas):

  – Mamograf stane med 25.000.000 in 30.000.000 STI (vir. računovodsko poročilo, bolnica Jesenice, 2004)

  – Na KC v Ljubljani, so zbirali prispevke za ultrazvočni aparat za potrebe kardiologije. Zbrali so “nevrjetnih” 5.000.000 SIT, cel aparat pa je stal okoli 42.000.000 SIT (vir. KC – SPOROČILO ZA MEDIJE 2001).

  – Nov magnetno-resonančni tomograf za slikanje celega telesa stane 600.000.000 SIT (vir. Delo 21.10.2006).

  Zdaj pa tako pričakovani epilog:

  Mi lahko nekdo razloži, zakaj Gaber & Co. toliko pritiskajo na barovce glede prometa? Ali še to ni dovolj? Po vsem tem lahko z zagotovostjo trdim, da se v oddaji Bar vse vrti okoli poslovnega uspeha Gaber & Co., ki pa je tesno povezan z denarnicami gledalcev.

  In…, kako upešni ste vi ob gledanju in financiranju oddaje Bar ter njenih snovalcev?

  LP

  Reply
 16. Brane

  Jah saj ne blo treba tko na širok , dobr če že… to se ve kešarji totalni !!! Svine!!!

  Reply
 17. Suzy

  gaber je car! najboljše, da bi dovolil, da vsi delajo manko in da nič ne delajo.

  gaber vlada! drži pa, da niso barovci krivi, če ni dosti ljudi!

  Reply
 18. ines

  eji ti si ful do ber dija ……….

  te pozdravja ines?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *