Apartmaji Krk

By | 07/04/2013

Ah, le kam na morje?? Zunaj je vroče, vse diši po bazenih, mrzla pijača vabi, vsi smo v lahkih poletnih oblačilih, le komu se ob vsem tem ne poraja slika, kako zleknjeni ležimo na plaži… Številne agencije oglašujejo ponudbe, ki so jih pripravili za letošnjo poletje (med njimi so tudi apartmaji Krk), jaz pa vam naj malo podrobneje opišem eno od le teh.

Otok Krk, še ena izmed destinacij za poletno dopustovanje v tujini. Je najsevernejši hrvaški otok in drugi največji po površini. Če se odločite, da boste letos letovali na Krku, se morate prepeljati iz celinskega dela, preko Krčkega mosta, to je bivši Titov most, na sam otok. Nastanitev, ki jo ponuja otok je primerna za vse okuse. Bivanje je omogočeno v hotelih, pa tudi v apartmajih, ki so številni. V vsakem od naselij, ki sestavljajo otok, lahko najdemo nekaj zase.

Če za primer navedem, da smo se letos odločili obiskati Baško, vpišemo v internetni iskalnik APARTMAJI KRK in pod možnosti označimo področje Baška. Odkljukamo še vse ugodnosti, za katere želimo, da jih nudi apartma v katerem smo nastanjeni… In že imamo zadetke. Poiščemo tistega, ki nam najbolj ustreza in rezerviramo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *