Alma v savni

By | 01/29/2007

Alma Brdžanović, bivša BARovka, se je v teh hladnih zimskih dneh odločila, da se bo malce pogrela. Odšla je v savno kjer so so ujeli Playboyevi fotografi. Več o tem kaj se dogajalo v savni boste izvedeli v februarski številki revije Playboy. Nekaj malega za pokušino pa si lahko ogledate že na tej spletni strani.

alma

17 thoughts on “Alma v savni

 1. Janez

  Alma, če rabiš pomoč pri izobraževanju, sem ti na voljo, saj izredno cenim tvoje inteligentno in kulturno pojavljanje v medijih. Po umirjenih in treznih nastopiš daleč presegaš voditelje oddaj, ki te vabijo.
  Povsem razumljivo pa je, da mi je na tebi najbolj všeč tvoja fajn mišična in nemirna rit. Ko se srečava, mi jo pokaži, da jo takoj dobro naoljim, potem pa mi jo fajn, v velikem razkoraku nastavi.

  Janez

  Reply
 2. Janez

  Dopolnitev mojega komentarja od 23. marca:

  Zadnja dva stavka umikam, kajti napisal sem jih le zato, da je komentar bolj berljiv. Popolnoma jasno je, da bi tako meni in verjetno tudi Almi ugajalo, če bi mi nastavila svojo krasno rit (se pravi, da bi se močno sklonila naprej, prijela z rokama svoja gležnja, potem pa porinila svojo fajn napeto in kozmetično obdelano rit močno proti meni), toda to ni tu bistveno.
  Tisto, za kar mi tu gre, je le pohvala inteligentni, delavni in iznajdljivi Almi, ki se s poštenim delom in z veliko znanja prebija skozi življenje in loteva zelo uspešnih projektov. Opazno je obogatila slovensko estradno sceno in menim, da je zdaj čas, se pravi letos. da napravi opazen korak naprej; veselilo bi me, če bi na kakšni TV posnela kako nadaljevanko, se uveljavila morda kot voditeljica TV oddaj, posnela celovečerni film, kandidirala naslednje leto na parlamentarnih volitvah itn. Seveda pa jo še naprej vabim k sebi, da jo usmerim k univerzitetnem študiju, kajti diplome, morda pa tudi doktorat znanosti, ji bodo olajšali kariero. Skratka, čutim se dolžan, da pohvalim to talentirano punco, ki po naravni inteligenci, odgovornem obnašanju do sebe in okolice in kulturnem nastopanju v medijih daleč odstopa od svojih sovrstnic.

  Janez

  Reply
 3. mato

  posnami pornič da boš še bolj slavna jaz pa ti bi bila v glavni vlogi.se strinjaš

  Reply
 4. jasmina

  ja ko je to kj takega če je šla v savno?pa ka naj bo v puloverju?dddddd

  Reply
 5. ON

  Ja pa ja ni lepota njabolj pomebna??
  So stvari ki so veliko bolj pomembne, kar pa ne pravm da tega Alma nima;)heh

  Reply
 6. lucija

  lllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepppppppppaaaaaaa
  ssi mmmmmmmi
  kr si nnnnajlepša

  Reply
 7. smrkec

  Alma ti si mi zelo zelo lepa in sexy punca. Z užitkom bi te položil!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *