Darilo iz kozarca

By | 04/06/2016

darilo-iz-kozarcaDekoracija doma je v zadnjem času doživela pravi preporod. V številnih revijah lahko preberemo nasvete za dom. Velika pozornost se namenja tudi kuhinjam, ki niso več samo prostor, kjer se kuha, pač pa prostor, kjer se družina in prijatelji tudi zbirajo in preživijo dobršen del časa. Kako torej narediti kuhinjo bolj domačno? Dober gostitelj je seveda gostoljuben. Zakaj ne bi našim gostom ob prihodu ponudili na primer darilo iz kozarca?

Ja, darilo iz kozarca je malce neobičajno, ampak vedno bolj priljubljeno. Takšen kozarec, poln piškotov, lahko krasi prostor, še posebej, če so piškoti iz kozarca različnih barv in domiselno okrašeni. To bo na naše goste zagotovo naredilo vtis. Kozarca ni treba na novo kupovati. Lahko samo pobrskamo po naših starih kuhinjskih rečeh in recikliramo kakšen kozarec, ki ga več ne uporabljamo. Idej in realizacij je nešteto. Zakaj se ne bi z dekoracijo naše kuhinje pozabavali tudi mi?

Po takšnih piškotih iz kozarca pa še posebej radi posežejo otroški prstki. Kako mamljivo je mami pred kosilom iz kuhinje izmakniti piškot! Najraje bi pojedli kar vse piškote iz kozarca! Ampak kaj, ko je tu mama, ki nas hitro okrega in nas opomni, da bo kmalu kosilo. Piškoti iz kozarca pa bi seveda pokvarili tek malih vragcev, ki bi jim bolj kot kosilo, teknili piškoti. Piškotom iz kozarca se pač ni moč upreti. Še odrasli podležejo njihovi skušnjavi. Takšne prikupne in pisane piškote lahko pripravimo tudi ob rojstnodnevni zabavi otrok. Piškoti iz kozarca bodo zagotovo poželi veliko navdušenja. Tudi drugi otroci jih bodo želeli doma v svojih kozarcih.

Kozarce za piškote lahko z barvami za steklo tudi sami poslikajo in tako ustvarijo imenitne umetnine. Piškote iz kozarca pa lahko otroci nastavijo tudi Božičku. Saj vsi vemo, kako rad ima mleko in piškote. Zagotovo jih bo snedel tudi iz vašega kozarca za piškote.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *