Otroci obožujejo Crocs čevlje in Crocs japonke

By | 04/14/2017

Crocs čevlji so dosegli svetovno slavo, še posebej priljubljeni pa so med najmlajšimi uporabniki. Res je, da imajo crocsi kar nekaj prednosti, ki naredijo te čevlje odlične za marsikatero priložnost, a razlogi za zadovoljstvo se med otroci in odraslimi precej razlikujejo. Zakaj torej otroci obožujejo Crocs japonke in čevlje?

Verjetno je nekaj tudi na tem, da otroci ne marajo vezalk. Tisti, ki jih že znajo zavezati, se bodo seveda radi pohvalili s svojimi spretnostmi, a vsakodnevno zavezovanje hitro postane sitno opravilo. Mlajši, ki vezalk še ne obvladajo, se spopadajo z ježki in drugimi mehanizmi. Crocsi tu izstopajo s svojo enostavnostjo – nimajo vezalk, pa tudi ježkov in drugih pasov ne. Nadvse enostavno jih je nadeti, tako da niti najmlajši otroci nimajo težav pri tem. To seveda velja še posebej za Crocs japonke, a tudi klasični crocsi so povsem enostavni za uporabo. Otroci obožujejo obutev, ki jo lahko preprosto zgrabijo, nataknejo na stopala in se odpravijo svojim dogodivščinam naproti!

Nekaj zaslug za priljubljenost blagovne znamke Crocs med mladimi gre gotovo pripisati tudi vizualni podobi. Crocsi so nekoliko nenavadni, podoba mehke cokle namreč ne spominja na običajne čevlje, zato pri otrocih takoj zbudijo pozornost. Še bolj pa otroške oči privlači mavrična paleta barv, v katerih so na voljo ti čevlji. Možno je dobiti praktično vsako barvno kombinacijo, otroški crocsi pa so pogosto poslikani s prepoznavnimi podobami iz risank ali pravljic. Piko na i v tem oziru postavijo dekorativni dodatki, s katerimi je možno opremiti raznovrstne Crocs izdelke.

Gotovo pa tudi otroci uživajo v udobju in drugih prednostih, ki jih prinašajo originalni crocsi. Odlike te obutve se namreč najbolj izkažejo pri dolgoročni uporabi – pri otroški igri pride do izraza tudi vzdržljivost in odpornost, pa tudi enostavnost čiščenja in podobne dobrodošle prednosti. Nič čudnega, da so s crocsi zadovoljni tudi starši!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *