Špela, BAR in patetika

By | 10/02/2006

Špela se je prelevila v resno favoritko za končno zmago. Medtem ko je pri Barovcih nepriljubljena (7 minusov na prvih “plusih in minusih”) pa je med gledalci BARa daleč najbolj priljubljena Barovka (oglejte si lestvico priljubljenosti). Maja je bila na sobotnem vročem stolčku brez možnosti za zmago. Škoda, da je prišlo do takšnega zapleta in razpleta, saj se je poslovila ena izmed najbolj simpatičnih Barovk. Drugače pa Bar postaja iz dneva v dan vedno večja žajfnica. Toliko patetike boste težko našli še kje drugje.

emil petra

15 thoughts on “Špela, BAR in patetika

 1. pinky

  špela je še najtrbul punca merna zna se pogovarjat k druge sam postrežejo in zo je to nevem zakaj mate tok proti njej k je čist kull!od tipov je pa najbolši gašper,gregor in jernej !lepo se mejte špela ti pa bot še naprej tok dobra k si
  ajde

  Reply
 2. JJ

  heii!
  špela je največja carka!!! upam d bo zmagala, ampak mislem d bo letos zmagov zopet en fant, in to bo gašper, tud zanga držim pesti k je res uredu fant!
  uglavnem špela&gašper go ——-> ——-> ——->

  Reply
 3. katka

  upam da bo zmagala špela k ne najbol pametna pa tut klemen je uredu

  Reply
 4. orange

  ojla! jst mislm d je špela najboljša in bo zmagala. od fantov je pa najboljši gregor. navijam in glasujem za vaju!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 5. jst

  jat pa navijam za tino in gregorja. Prej sm pa še za gašperja pa klemena. upan de zmagata tina al pa gregor!!!
  držim pesti

  Reply
 6. jaz

  špela je kr ena. ona naj gre vn. sploh pa je čudna njena mama ku kr neki žigata obsoja pa ga sploh ne pozna. zmagat mora pa EMIL.

  Reply
 7. melena

  Folk!
  Vi sploh ne veste, da je Špela od POP TV! Ona je igralka!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 8. iza

  navijam za gregorja pa ines!!! upam da bota zmagala

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *