Pozitivne lastnosti, ki jo imajo gumi avto tepihi

By | 03/09/2015

Avto tepihi imajo kar nekaj pozitivnih lastnostih, zaradi katerih so edinstvenega dizajna, ki paše ravno v vaš avto. Njihov gumijast videz je zelo privlačen, saj naredi notranjost vašega vozila zelo prijetno. Nima vonja in je narejen iz človeku prijaznega materiala in nima katerihkoli človeku neprijetnih primesi, ki bi nam lahko škodovale. Vsi avto tepihi imajo na spodnji strani original pritrdilne čepe, ki preprečujejo prostovoljno premikanje pod vašimi nogami, kar bi lahko bilo zelo nevarno, če tepih zaide pod vaša pedala. Zgornja stran je narejena tako, da onemogoča drsenje vašim čevljem tudi, če je površina tepiha mokra in umazana. Najbolj pa prevzame vsakega kupca enostavna čistoča, ki vam vzame le nekaj minut, vodo in gobo in tepih je ponovno kot nov.

Kdaj so najbolj primerni tekstilni avto tepihi?
Tekstilni avto tepihi so narejeni iz materiala v katerega se mokrota zelo rada vpije in globoko v njih lahko zaidejo drobni delci peska in drugih delcev iz našega okolja. To neprijetno umazanijo in tekočino je zelo težko odstraniti iz notranjosti tekstilnih tepihov. Zato so tekstilni avto tepihi najbolj primerni v poletnem času, kjer je manj mokrote in se ta ne vpije v tepih, ki bi čez dlje časa lahko začel zaudarjati. Nekatere delce je moč posesati in s tem lahko ohranimo avto tepih dlje časa čistega v našem vozilu. Vsekakor pa se z njimi izogibajte mokroti, ki bi vam v vaše vozilo pripeljala plesen in druge neprijetnosti, ki si jih noben lastnik avtomobila ne želi.

Avto tepihi vam bodo ohranili lep in čist tudi vaš prtljažnik
Vsi vemo, da prtljažnik v našem vozilu nosi zelo pomembno vlogo, saj v njem prevažamo našo opremo, material in vse druge življenju potrebne dobrine, ki jih potrebujemo s sabo, ko se odpravimo na pot. Avto tepihi bodo ščitili vaš prtljažnih pred vsako umazanijo, ker dobro vemo, da v prtljažnik kaj kmalu zaide, če v njem vozimo različne stvari. Med vožnjo ne moremo nadzorovati kaj se dogaja v njem, ko prevažamo kakšne tekočine in se te lahko kaj hitro razlijejo. Avto tepihi pa nam bodo neprijetnosti preprečili, saj njihovi robovi zadržijo tekočino v sebi in se ta ne more razliti po vašem vozilu. Ko to opazimo, vse to zlijemo operemo in stvar je zelo hitro rešena, vaš avto pa ponovno čist, kot si ga želite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *